Argeta, dobra strana hljeba, je broj 1 mesna i riblja pašteta u Evropi.

Već 35 miliona Evropljana uživa u Argeti. Jeste li jedan od njih?

Evropljani biraju Argetu

Svake sekunde otvori se 6 Argeta širom svijeta. Dakle, nije samo prazna priča kada kažemo da je Argeta broj 1 mesna i riblja pašteta u Evropi. Ovo se može tvrditi na osnovu istraživanja svjetski poznatog Nielsenovog istraživačkog instituta.

Koja je tajna tako dobrog ukusa?

Jedinstvenom recepturom dokazujemo da Argeta može pobiti sve mitove o paštetama. Sve paštete pripremamo od najboljih komada mesa i ribe, koje uvijek pažljivo biramo i dodajemo samo 100% prirodne začine i nekoliko kapi biljnih ulja. Ljubav s kojom pripremamo naše paštete vjerovatno daje izuzetan ukus.

Od srca vam hvala, evropski pekari, a hvala i svima vama koji hljeb pravite kod kuće.

Ovo je oda evropskim pekarima. Za sve vas koji pečete meki bijeli hljeb i ukusne vekne od crnog brašna, hrskave kiflice, bagete, grisine i ciabatte. Bez vas, naša pašteta, napravljena od odabranih sastojaka, ne bi postala mesna i riblja pašteta broj 1 u Evropi.

Uz recept ‘Free From’, na vaš stol donosimo bezbrižnije obroke.

Od samog početka smo shvatili da sve što serviramo mora biti pripremljeno od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, i to tako da osiguramo najbolji kvalitet i okus naših pašteta, kako biste bezbrižno uživali u svakom zalogaju. Stoga se sve Argeta paštete pripremaju po receptu ‘Free From’, koji osigurava da Argeta ne sadrži konzervanse, umjetne pojačivače okusa, umjetne boje i gluten.

Ako je dobro za ljude, trebalo bi da bude dobro i za životnu sredinu. #SpreadGood

"Ako dobro jedete, osjećate se dobro, a onda dijelite dobro." Ova ideja nas vodi u svemu što radimo, čak i u našem vlastitom održivom programu pod nazivom #SpreadGood. Ambiciozni ciljevi nas vode u tri glavna područja u kojima težimo boljim proizvodima, boljoj okolini i boljem društvu. Želimo kreirati male bezbrižne obroke, koji su dobri i za ljude i za okolinu. Otkrijte naš program održivosti i saznajte više o svemu za šta smo opredjeljeni.

Pripremljeno posebno za djecu

Po posebno prilagođenom receptu, pripremamo Argeta Junior paštete, posebno za mlade (i one mlade u srcu). Pileća prsa i fileti tune pažljivo su odabrani i začinjeni blagom mješavinom prirodnih začina i samo nekoliko kapi biljnih ulja, a okusima KokoKrem i KremTuna dodaje se i 20% mliječni namaz. Tokom 2021. poboljšali smo i nutritivnu vrijednost svih Argeta Junior pašteta kako bismo ih učinili bogatim izvorom proteina.

Mi nismo prerađivači, već majstori za pravljenje pašteta

U Argeti, za razliku od mnogih konkurenata, mi nismo prerađivačka industrija u kojoj je pašteta samo jedan od nusproizvoda. Svim srcem pravimo samo najbolje mesne i riblje paštete u Evropi, kojima posvećujemo 100% svog vremena i pažnje. Tražimo samo najbolje, visokokvalitetne sastojke, a pri odabiru mesa i ribe nikada ne pristajemo na manje. U našem modernom proizvodnom pogonu koristimo inovativan pristup kako bismo osigurali trajnost proizvoda bez ikakvih umjetnih aditiva.

Napravite svoj hljeb

Već znamo da je Argeta dobra strana hljeba. Ali kojeg? Pa, to je Vaša odluka. Otkrijte recepte za najpoznatiji evropski hljeb, napravite svoj i namažite ga svojom omiljenom Argetom!

*Br. 1 mesna i riblja pašteta u Europi

Na osnovi podataka NielsenIQ RMS u kategoriji mesnih i ribljih pašteta (prema definiciji kompanije Atlantic Droga Kolinska) za period od 12 mjeseci, koji završava 30. novembra 2022, za zajedničko maloprodajno tržište koje čini 17 evropskih država (Austrija, Bosna i Hercegovina, Češka Republika, Hrvatska, Italija, Mađarska, Njemačka, Holandija, Poljska, Portugal, Slovačka Republika, Slovenija, Srbija, Španija, Švedska, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo), uzimajući u obzir lokalne specifičnosti (Copyright © 2023, NielsenIQ).