Argeta, dobra strana hleba, je mesna i riblja pašteta broj 1 u Evropi.

Već 35 miliona Evropljana uživa u Argeti. Da li ste među njima?

Evropljani najrađe biraju Argetu

U svakoj sekundi se u svetu otvori šest pakovanja Argete. Ne govorimo tek tako da je Argeta mesna i riblja pašteta broj 1 u Evropi. Naše tvrdnje su zasnovane na istraživanju svetski uglednog Nilsen instituta.

Koja je tajna tako dobrog ukusa?

Naša jedinstvena receptura dokazuje da Argeta ruši sve ustanovljene mitove o paštetama. Mi spremamo paštete od najboljih i pažljivo odabranih komada mesa i ribe i dodajemo samo 100% prirodne začine i par kapi biljnog ulja. Ljubav sa kojom spremamo naše paštete je uzrok njenog dobrog ukusa.

Od srca hvala, evropskim pekarima, i svima vama koji sami pečete hleb

Ovo je oda evropskim pekarima. Zahvalnica svima koji peku mekani beli hleb i neodoljive vekne crnog hleba, hrskave zemičke, bagete, štapiće i ćabate. Bez vas naša pašteta od odabranih sastojaka ne bi postala mesna i ribja pašteta broj 1 u Evropi.

Uz Bez recepturu donosimo više bezbrižnih obroka za vaš sto

Od samog početka, znali smo da sve što služimo mora biti spremljeno od pažljivo izabranih sastojaka i na način koji garantuje najbolji kvalitet i ukus naših pašteta i čini vas bezbrižnim posle svakog zalogaja. Zato su sve Argeta paštete spremljene u skladu sa Bez recepturom, koja garantuje da Argeta ne sadrži konzervanse, pojačivače arome, veštačke boje i gluten.

Ako je dobro za ljude, mora biti dobro i za okolinu. #ŠiriDobro

“Ako jedeš dobro, osećaš se dobro i onda širiš dobro.” Ova misao nas vodi u svemu što radimo pa i u našem programu održivosti #ŠiriDobro Ambiciozni ciljevi nas vode u tri glavna područja, u kojima težimo ka boljim proizvodima, boljoj okolini i boljem društvu. Želimo da pravimo male bezbrižne obroke koji su dobri i za ljude i za okolinu. Otkrij naš program održivosti i nauči o svim našim obavezama.

Pravljene posebno za decu

Prateći posebno krojenu recepturu spremamo Argeta Junior paštete za mlade (i mlade u srcu). Pileća prsa i fileti tune su pažljivo izabrani i začinjeni blagim miksom prirodnih začina i par kapi biljnog ulja, i takođe 19% pavlake dodate u KokoKrem i KremTuna ukuse. U 2021. smo takođe povećali hranljivu vrednost svih Argeta Junior pašteta da bi ih učinili bogatim izvorom proteina.

Nismo prerađivači, već majstori pravljenja paštete

U Argeti, za razliku od većine konkurencije mi nismo prerađivačka industrija, gde je pašteta samo jedan od sporednih proizvoda. Mi punog srca pravimo samo najbolju mesnu i riblju paštetu u Evropi, kojoj posvećujemo 100% naše pažnje i vremena. Tražimo samo najbolje visoko kvalitetne sastojke i kod izbora mesa i ribe nikad ne pravimo kompromis. U našoj modernoj fabrici za proizvodnju, koristimo inovativne metode kako bismo osigurali dugovečnost proizvoda bez korišćenja veštačkih aditiva.

Ispecite svoj hleb

Da je Argeta dobra strana hleba, već znamo. Ali kog? To vi odlučite. Otkrijte recepte za čuvene evropske hlebove, ispecite svoj i namažite ga omiljenom Argetom!

*Br. 1 mesna i riblja pašteta u Evropi

Na osnovu NielsenIQ RMS podataka u kategoriji mesnih i ribljih pašteta (definisano od strane grupe Atlantic Droga Kolinska) za 12-mesečni period koji se završava 30. novembra 2022. za ukupno maloprodajno tržište koje čini 17 evropskih zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Češka, Nemačka, Velika Britanija, Mađarska, Italija, Holandija, Poljska, Portugal, Srbija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska, Švajcarska) u skladu sa lokalnim specifičnostima (Autorsko pravo © 2023, NielsenIQ).